Politika varstva osebnih podatkov

Podjetje FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega/kontaktnega obrazca skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene.
FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev svoje spletne trani (FLIBO.SI).
Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.


Avtorske pravice

S spletno stranjo FLIBO.SI upravlja podjetje FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o..
Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine, objavljene na spletnih straneh FLIBO.SI, so lahko reproducirane le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez pisne odobritve podjetja FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o..


Pridržki

Podjetje FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na teh spletnih straneh. FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog, brez predhodnega opozorila. Podjetje FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.
FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti družba FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na naslov:

FLIBO, računalniški inženiring, trgovina in storitve d.o.o.
Gorička ul. 51, Černelavci
9000 Murska Sobota
Tel: 031-850-970
E-mail: info@flibo.si